Česká kuchyně má nezaměnitelné kouzlo, které nás vždy vrací zpět k tradicím a domovu. V Rodinné restauraci v Chotyni, jen pár minut od Liberce, ctíme poctivé recepty, které zahřejí na duši. Proč je česká kuchyně stále tak oblíbená? Pojďme to zjistit.
Kořeny české kuchyně
Česká kuchyně vznikla z jednoduchých, ale chutných jídel, která využívala sezónní suroviny. Brambory, zelí, maso a mouka tvořily základ pokrmů, které nás dnes stále těší svou autenticitou. Svíčková na smetaně, guláš nebo knedlíky s omáčkou jsou jedním z důvodů, proč na českou kuchyni nedáme dopustit.
Tradiční recepty v moderním pojetí
I když ctíme tradice, přizpůsobujeme recepty moderním požadavkům na kvalitu a čerstvost. Naše svíčková je připravena z kvalitního hovězího masa, doplněná jemnou smetanovou omáčkou a domácími knedlíky. To vše s důrazem na lokální suroviny, které dodávají pokrmům jedinečnou chuť.
Česká kuchyně jako zážitek
V Rodinné restauraci věříme, že jídlo není jen o chuti, ale také o atmosféře. Naše útulné prostředí v Chotyni, jen pár minut od Liberce, vytváří dokonalé místo pro rodinné obědy, oslavy nebo romantické večeře.
